45 ilde uyuşturucu tacirlerine darbe

320 zehir taciri ile sokak satıcısı yakalandı

45 ilde uyuşturucu tacirlerine darbe
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.07.2024
19
A+
A-

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 45 ilde düzenlenen “Narkoçelik-25” operasyonlarında 538 kilogram uyuşturucu madde, 2 milyon 30 bin 500 adet kök kenevir ve kök skunk, 188 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini ve 320 zehir taciri ile sokak satıcısının yakalandığını açıkladı.

GİRESUN’DA DA OPERASYONLAR SÜRDÜ

Operasyonlar, Giresun dahil 45 ilde Emniyet ve Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Giresun’da yürütülen çalışmalarda da uyuşturucu ticaretine ağır bir darbe vuruldu. Bu ildeki başarılı operasyonlar, uyuşturucu satıcılarının yerel suç örgütlerine ve sokak satıcılarına yönelik kararlı mücadeleyi gözler önüne serdi.

Bakan Yerlikaya’nın açıklamasına göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlükleri ve İl Jandarma Komutanlıklarının katılımıyla 765 ekip, 1.910 personel, 9 hava aracı ve 26 narkotik dedektör köpeği operasyona katıldı. Operasyonlar, İstanbul, Ankara, Gaziantep, Adana, Sivas, İzmir, Denizli, Konya, Şanlıurfa, Antalya, Malatya, Mersin, Bursa, Samsun, Afyonkarahisar, Balıkesir, Sakarya, Tekirdağ, Kayseri, Burdur, Manisa, Batman, Çorum, Isparta, Hatay, Kahramanmaraş, Düzce, Giresun, Kütahya, Osmaniye, Siirt, Yozgat, Eskişehir, Mardin, Muğla, Adıyaman, Bitlis, Bolu, Kırıkkale, Kilis, Hakkâri, Rize, Yalova, Ağrı ve Diyarbakır’da gerçekleştirildi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.