Espiye Güzelyurt İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret etti

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Espiye Güzelyurt ilkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Espiye Güzelyurt İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret etti
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.12.2023
80
A+
A-

İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Öztürk ve Şube Müdürü Adnan Yazıcı’nın da eşlik ettiği ziyarette Müdür Ertuğrul Tosunoğlu öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi. Okulun fiziki mekânları ile eğitim ortamlarını gezen Tosunoğlu’na, okulda yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerine konusunda Okul Müdürü Uğur Sağlam tarafından bilgiler verildi. Okulda sınıf ziyaretleri yapan Tosunoğlu, eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde gözlemlerken, öğretmen ve öğrencilerimizle kısa sohbetlerde bulundu. Ziyaretin devamında öğretmenler odasını da ziyaret ederek öğretmenlerimizle bir araya gelen Müdür Tosunoğlu, onlarla sohbet ederek görüş istek ve önerilerini dinledi.

Tosunoğlu, LGS’ye hazırlanan 8. Sınıf ve öğrencilerinin yüz yüze eğitim faaliyetleri ve hazırlık süreçlerine vurgu yaptı. Yönetici ve branş öğretmenlerinden, Milli Eğitim Bakanlığının https://odsgm.meb.gov.tr  internet adresinde ve EBA üzerinde aylık olarak yayınlanan 8. Sınıflar için “Örnek Sorular” ve  “Çalışma Fasikülleri” ile diğer içeriklerin öğrencilerimizce çözülmesine ağırlık verilmesini, kazanım değerlendirme faaliyetleri yapılarak, eksiklilerin giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılmasını istedi. Ayrıca, rehber öğretmenlerinden destek ve rehberlik çalışmalarına artırarak devam etmelerini, bu doğrultuda öğrencilerimizin sınav kaygısını azaltıcı ve motivasyonunu artırıcı çalışmalar yapmalarını istedi.

REKLAM ALANI