Espiyeli Avrupa Şampiyona’ndan Espiye’ye ziyaret

Kocaeli’nde ikamet eden ve Wushu Kung Fu gençler dalında Avrupa Şampiyonu olan Espiyeli Furkan Cebeci, memleketi Espiye’ye özel bir ziyaret gerçekleştirdi.

Espiyeli Avrupa Şampiyona’ndan Espiye’ye ziyaret
REKLAM ALANI
Yayınlama: 03.05.2024
61
A+
A-

Wushu Kung Fu gençler dalında Avrupa Şampiyonu olan Espiyeli Furkan Cebeci, Espiye Kaymakamı Taner Tengir, belediye başkanı Erol Karadere, MEM Müdürü Turgut Öztürk, Espiye Müftüsü Osman Gülbe, MHP İlçe başkanı Mehmet Kurt, İyi Parti İlçe başkanı Galip Akıllı, CHP Espiye ilçe başkanı İbrahim Akgūn, Belediye meclis üyesi Mustafa Karaman ve iş adamları Fırat Önal, Mehmet Dursun ve  Ali Hikmet Şahan’ı  ziyaret etti.

Ziyaretleri sırasında Espiye’nin yetiştirdiği bir sporcu olarak gurur duyduklarını belirten yetkililer, siyasi parti temsilcileri ve ilçe esnafları Furkan Cebeci’yi tebrik ederek, başarılarının devamını dilediler.

Espiyeli genç sporcu Cebeci, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, desteklerinden dolayı herkese teşekkürlerini iletti.

Avrupa Şampiyonu Cebeci’yi bağrına basan Espiye’nin yetkililerine, siyasi parti temsilcilerine ve ilçe esnaflarına teşekkür eden Espiyeli Ömer Anaç ise, Bu ziyaret, Espiye’nin genç yeteneklerine verilen değeri ve toplumun birlik ve dayanışma ruhunu yansıttığını söyledi.

FİKRET BIYIK

REKLAM ALANI