Piraziz Belediye Başkanı Ayyıldız, hizmet ve projelere odaklandı

Piraziz Belediye Başkanı Esat Ayyıldız’ın seçimlerin hemen ardından hızlı bir şekilde çalışmalara başladığı belirtildi.

Piraziz Belediye Başkanı Ayyıldız, hizmet ve projelere odaklandı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 25.05.2024
16
A+
A-

Sosyal belediyecilik anlayışıyla ilerleyen ve göreve geldiğinden itibaren yaptığı etkinliklerle adından söz ettirdiği ifade edilen Başkan Ayyıldız’ın ilçedeki saha çalışmalarına da hızlı bir şekilde devam ederek, esnafları tek tek ziyaret ettiği kaydedildi. Yaptığı ziyaretlerde esnaflara teşekkür eden Ayyıldız, ilçenin durumu hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Ayyıldız, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Piraziz’i daha yaşanabilir bir hale getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışacağız. Esnafımızın ve halkımızın desteği ile bu güzel ilçemizi daha da ileriye taşıyacağız. İlk etapta yapacağımız projeler ve yatırımlar hakkında esnafımızla istişarelerde bulunduk. Onların görüş ve önerileri bizim için çok değerli.”

Piraziz halkı, Başkan Ayyıldız’ın hızlı ve kararlı çalışmalarından memnuniyet duyduklarını dile getirirken, ilçenin geleceği için umutlu olduklarını ifade ettiler. Başkan Ayyıldız’ önümüzdeki günlerde daha fazla esnaf ve vatandaşla bir araya gelerek sorunları yerinde tespit edip çözüm üreteceğini de belirtti.

REKLAM ALANI