New York’ta görkemli düğün

Espiye’nin tanınmış iş adamı Recep Zaim kızını evlendirdi

New York’ta görkemli düğün
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.08.2024
64
A+
A-

HASAN ÇELİK/ABD

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Giresun-Espiyeli iş adamı Recep Zaim’in kızı Burcu Zaim, New York’ta düzenlenen görkemli bir düğünle Rahman Kıymaz ile hayatını birleştirdi.

DÜĞÜNDE ANKARA VE GİRESUN’UN BULUŞMASI
Espiye’nin tanınmış simalarından Recep ve Gönül Zaim çiftinin kızı Burcu Zaim, Ankara’nın köklü ailelerinden Seyit ve Kudret Kıymaz çiftinin oğlu Rahman Kıymaz ile Long Island, Peconic kasabasında yer alan Breeze Hill Farm’da gerçekleştirilen düğünle dünyaevine girdi.

GİRESUNLULARIN ABD’DEKİ BÜYÜK BULUŞMASI
New York’ta düzenlenen düğün, ABD’nin farklı eyaletlerinde yaşayan çok sayıda Giresunlu’yu bir araya getirdi. Espiye ve Yağlıdere’den gelenler, gece boyunca kemençe eşliğinde eğlenirken, uzak diyarlardaki hemşehriler hasret giderdi.

KEMENÇEYLE COŞTULAR
Düğün törenine ABD’nin çeşitli eyaletlerinden gelen Giresunlular, kemençe eşliğinde geç saatlere kadar gönüllerince eğlenerek, Burcu Zaim ve Rahman Kıymaz çiftinin mutluluğunu paylaştı.

GİRESUNLULAR DÜĞÜNDE BULUŞTU
Giresunlular, bu özel geceye katılmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, uzun süredir görüşemedikleri hemşehrileriyle buluşmanın keyfini çıkardılar.

Giresun Işık Gazetesi olarak genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

REKLAM ALANI