Temizlik çalışmaları şehir genelinde sürüyor

Giresun Belediyesi, şehir genelinde yabani ot temizlik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Temizlik çalışmaları şehir genelinde sürüyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.08.2024
13
A+
A-

Özellikle yaz aylarının gelmesiyle birlikte artan yabani otların hem estetik hem de halk sağlığı açısından oluşturduğu olumsuz etkileri ortadan kaldırmak amacıyla başlatılan çalışmalar, geniş bir alanda titizlikle yürütülüyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ot biçme ekibi, şehrin dört bir yanındaki bahçe, refüj ve yol kenarlarında yoğun bir mesai harcıyor.

Vatandaşların yeşil alanlarda daha temiz ve düzenli bir çevrede vakit geçirebilmeleri için özenle çalışan ekipler, aynı zamanda trafik güvenliğini tehlikeye atabilecek otların temizlenmesine de öncelik veriyor.

Giresun Belediyesi yetkilileri, çalışmalarıyla ilgili olarak yaptıkları açıklamada, yabani otların kontrolsüz bir şekilde büyüyerek hem şehrin estetiğini bozduğunu hem de haşere üremesi gibi halk sağlığını tehdit edebilecek unsurları barındırdığını vurguladı.

Vatandaşlar, yapılan bu çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Giresun’un daha yaşanabilir bir şehir olma yolunda atılan bu adımlardan ötürü Belediye Başkanı Fuat Köse’ye teşekkür etti.

REKLAM ALANI