Başkan Sıbıç’tan, Dünya Kız Çocukları Günü mesajı

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, kız çocuklarının geleceğin teminatı olduğunu belirterek, onların hak ettikleri sevgi, güven ve eşitliği bulmalarının önemine dikkat çekti.

Başkan Sıbıç’tan, Dünya Kız Çocukları Günü mesajı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.10.2024
9
A+
A-

Başkan Sıbıç, “Kız çocuklarımızın hayalleri, geleceğimizi aydınlatan en önemli ışıklardan biridir. Onların güvenle, eşitlik içinde ve mutlu bir ortamda büyümesi, hepimizin sorumluluğudur. Ne yazık ki zaman zaman yaşanan olumsuzluklar, kız çocuklarımızın hak ettiği değer ve güveni göremediğini bizlere hatırlatıyor.Ancak biz, onların yanında olmaya, umutlarını ve hayallerini desteklemeye devam edeceğiz. Her kız çocuğu, hayallerine koşabilecekleri bir dünyayı hak ediyor.” dedi.

Sıbıç, kız çocuklarının eğitimde ve hayatın her alanında fırsat eşitliğine sahip olmalarının, geleceği daha güçlü ve aydınlık kılacağını ifade ederken, onların başarısı ve mutluluğunun tüm toplumu olumlu yönde etkileyeceğini vurguladı.

Dünya Kız Çocukları Günü’nün, kız çocuklarının hak ettiği sevgi ve güven dolu bir dünyada, eşit fırsatlarla büyümeleri gerektiğini hatırlattığını belirten Başkan Sıbıç, “Onların gülüşüyle dünya daha güzel, gelecek daha umut dolu olacaktır,” ifadesini kullandı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.