Amatör spor kulüplerine malzeme desteği

Giresun Belediyesi, amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yaptı.

Amatör spor kulüplerine malzeme desteği
REKLAM ALANI
Yayınlama: 18.10.2024
5
A+
A-

Belediye Başkanı Fuat Köse, Kale Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen törende Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Giresun Şubesi ile bir araya gelerek, kulüplere top ve antrenman malzemesi dağıttı.

AMATÖR SPORA DESTEK SÜRECEK

Başkan Fuat Köse, amatör spora verdikleri desteğin devam edeceğini vurguladı. Eski bir futbolcu ve kulüp başkanı olarak amatör sporun zorluklarını çok iyi bildiğini ifade eden Köse, sosyal belediyecilik anlayışıyla bu desteği sürdürdüklerini belirtti. “Ekonomik şartlar zor olsa da kulüplere her fırsatta destek olmaya devam edeceğiz. Bu konuda İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği yaptık ve aldığımız malzemeleri sizlere ulaştırdık” dedi.

MAZOT DESTEĞİ SÖZÜ

ASKF’den gelen mazot desteği talebine de yanıt veren Köse, belediyenin gücü yettiği kadar bu desteği sağlayacaklarını ifade etti. Amatör sporun her zaman yanında olacaklarını vurgulayan Köse, sporcuların gelişimi için her türlü çabayı göstereceklerini belirtti.

GİRESUNSPOR’A TAM DESTEK

Giresunspor’un şehrin ayrılmaz bir parçası olduğunu belirten Köse, “Belediye olarak Giresunspor’a nasıl daha fazla destek olabileceğimizi başkanla görüşüyoruz. Giresunspor’un yücelmesi için el birliğiyle çalışacağız. Giresunspor’un amatöre düşmesi asla gündeme gelmeyecek” diye konuştu.

ASKF’DEN TEŞEKKÜR

ASKF Giresun Şubesi Başkanı Sinan Işık, Belediye Başkanı Fuat Köse’nin amatör sporun içinden gelmesinin büyük bir şans olduğunu belirterek, “Başkanımız her zaman bizim yanımızda. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.