ABD Kongresi tarafından ödüllendirildi

ABD’de, Toros Restoranların sahibi Giresunlu iş adamı Hüseyin Bayram, Amerikan Kongresi tarafından ödüllendirildi.

ABD Kongresi tarafından ödüllendirildi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 12.02.2024
106
A+
A-

HASAN ÇELİK/ABD

ABD’nin, New Jersey eyaletinin Paterson şehrinde restoran işletmeciliği yapan iş adamı Hüseyin Bayram, yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle eyalet yetkililer tarafından ödüllendirilmeye devam ediliyor.

New Jersey Eyaleti Demokrat Parti Kongre Üyesi olan Bill Pascrell, Toros restoranlar zincirinin sahibi olan Hüseyin Bayram’a Kongre onur belgesi ve kongre binasından gönderilen bir Amerika Birleşik Devletleri bayrağı sunarak kendisini onurlandırdı.

2013 yılından bu yana Amerika Birleşik Devletleri Temsilciler Meclisi Üyesi olan Bill Pascrell yaptığı açıklamada, “Hüseyin Bayram’ın uzun yıllardır Amerikan toplumuna büyük hizmet verdiğini, aynı zamanda hayırseverlik ve insani yardım faaliyetlerinde bulunduğunu ve öte yandan Toros restoranında harika Türk yemekleri hazırladığını” ifade etti.

BAYRAM’A, İKİ HAFTA ÖNCE DE ŞEHRİN TEMSİLİ ANAHTARI VERİLMİŞTİ

Amerika Birleşik Devletlerin’in New Jersey eyaletinde Restaurant işletmeciliği yapan Giresun – Espiyeli olan iş adamı Hüseyin Bayram’ın bölgede 5 işletmedi bulunuyor.

Bayram’a iki hafta öncede şehire yaptığı hizmetlerden dolayı Paterson belediye başkanı Andre Sayegh, tarafından şehrin temsili anahtarı verilmişti.

REKLAM ALANI