Adı Soğuksu Sağlık Merkezinde yaşatılacak

33 yıl boyunca Giresun’a hizmet eden ve geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden Dr. Ahmet Turan Kartal’ın isminin Giresun’da yaşatılması çok olumlu karşılandı.

Adı Soğuksu Sağlık Merkezinde yaşatılacak
REKLAM ALANI
Yayınlama: 25.03.2024
173
A+
A-

Namık BALTAOĞLU

Giresun’da yapmış olduğu hizmetlerle vatandaşların gönlünde taht kuran Dr. Kartal’ın ismi Giresun Valiliği ve Giresun İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Soğuksu Semtindeki Aile Sağlığı Merkezi’ ne verildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Dr. Ahmet Turan Kartal’ın abisi önceki dönem Van Milletvekili İrfan Kartal, kardeşinin isminin yaşatılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yetkililere teşekkür etti.

İşte ağabey İrfan Kartal’ın paylaştığı o anlam yüklü mesaj:

“Biz Vanlı bir aileyiz. Yaklaşık 33 yıllık doktorluk mesleği boyunca Giresun’ la özdeşleşerek” hemşerilerim” dediği halkımıza büyük bir özveri ile sağlık hizmeti veren ve canlara can katan sevgili kardeşim Dr. Ahmet Turan Kartal’ın adının, yıllarca görev yaptığı Giresun Soğuksu Aile Sağlığı Merkezi’ ne verilmesi ailemizi çok mutlu etti. Bu vesileyle rahmetli kardeşimizin adının yaşatılmasında emeği geçen başta Sağlık Bakanımız Sayın  Fahrettin Koca olmak üzere Giresun Valiliği, Giresun İl Sağlık Müdürlüğü ve tüm çalışma arkadaşlarına, ailemiz adına  şükranlarımı  sunuyorum.”

REKLAM ALANI