AGD öğrencilere kış etkinlikleri düzenledi

Okulların ara tatile girmesiyle birlikte Anadolu Gençlik Derneği şubeleri ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik “Kış-Et” adıyla kış etkinlikleri düzenliyor.

AGD öğrencilere kış etkinlikleri düzenledi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 25.01.2024
45
A+
A-

Kış etkinlikleri çerçevesinde AGD Giresun Şubesi Ortaokullar ve Lise Komisyonu karne hediyesi olarak 50 kişilik bir öğrenci grubuyla 2 günlük etkinlik düzenledi. AGD Giresun’un “Kış-Et” programı kapsamında öğrenciler Trabzon’u doyasıya gezdi. Trabzon’un tarihi ve kültürel yerleri olarak Kızlar Manastırı, Ahi Evran Türbesi, Boztepe Seyir Terası, Ali Şükrü Bey’in Kabri, Ayasofya Camii, Akvaryum, Zağnos Vadisi, Meydan Hamamı ziyaret edildi ayrıca painball ve bowling gibi sportif faaliyetler de gerçekleştirildi.

Program hakkında bilgi veren AGD Giresun Şubesi Başkanı Tahir Karabiber: “Ara tatilin girmesiyle birlikte hem öğrenim sürecini devam ettirmek hem de öğrencilerimizi eğlendirmek için ‘gezelim, görelim, öğrenelim’ sloganıyla kış etkinlikleri düzenledik” dedi.

Öğrencilerden “Kış-Et” programıyla ilgili olumlu geri dönüşler aldığını belirten Başkan Karabiber öğrencileri derslerine de motive etmek için “getir karneni, götür hediyeni” kampanyası yaptıklarını da belirterek tüm ortaokul ve lise öğrencilerini derneğin yaptığı etkinliklere katılmaya çağırdı.

REKLAM ALANI