Ahmet Pezükoğlu’na hüzünlü veda

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat eden SSK emeklisi Ahmet Pezükoğlu (67) bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Ahmet Pezükoğlu’na hüzünlü veda
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.03.2024
102
A+
A-

Cenazesi evinden alınarak Merkez Hacımiktad Camisi’ ne getirilen Ahmet Pezükoğlu’nun, annesi Gönül Pezükoğlu, eşi Ferda Ekmekçi Pezükoğlu, oğlu Kaya, kardeşleri Şükrü, Mete Doğan ve Ayşegül Pezükoğlu ile yakınları burada taziyeleri kabul ettiler.

Taziye dileğini iletenler arasında CHP Milletvekili Elvan Işık Gezmiş de vardı. Sevilen ve sayılan bir isim olan Ahmet Pezükoğlu’nun öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazına YRP Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, CHP Belediye Başkan Adayı Fuat Köse, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Harun Cici, 26.Dönem Giresun Milletvekili Necati Tığlı, AK Parti İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, CHP Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş, Giresun Baro Başkanı Av. Soner Karademir, YRP Keşap Belediye Başkan Adayı Mehmet Emür, Belediye eski Başkanı Hasan Karaibrahim, bazı siyasiler, spor kulüplerinin başkanları, İl Genel Meclisi ve belediye meclis üyeleri ,STK ve kurum- kuruluş temsilcileri, iş insanları, esnaflar, sevenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ani vefatı büyük üzüntü yaratan Pezükoğlu, Yeni Mezarlıktaki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Organlarını bağışlayarak canlara can kattığı öğrenilen güzel insan Ahmet Pezükoğlu’na Allah’ tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz.

REKLAM ALANI