Ak Fırat Piknik Alanı’nda renkli görüntüler

Kocaeli Yağlıdereliler Derneği ve köy dernekleri tarafından İstanbul Tuzla’da bulunan Ak Fırat Piknik Alanı’nda düzenlenen Otçu Göçü Bahar Şenliği, büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Ak Fırat Piknik Alanı’nda renkli görüntüler
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.06.2024
19
A+
A-

Cumartesi akşamı meşale gösterileri ve kemençe eşliğinde başlayan eğlence, Pazar günü de devam etti.

YÖRESEL SANATÇILARLA DOLU DOLU PROGRAM

Pazar günü saat 10.00’da başlayan ve Elif Ekiz ile Abdurrahman Öztürk’ün sunuculuğunu yaptığı şenlikte, yöresel sanatçılar Köksal Yetkin, Cengiz Topal, Hicabi Şenlikoğlu, İbrahim Er, Haydar Kır, Mehmet Kalyoncu, Karadenizli Yaşar ve Şevki Kütük sahne aldı. Etkinlik, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

BAŞKAN ENGİN GÜNGÖR’DEN TEŞEKKÜR KONUŞMASI

Kocaeli Giresun Yağlıdereliler Derneği Başkanı Engin Güngör, şenliğin açılışında yaptığı konuşmada, derneğin 2022 yılında Gebze Beylikbağı merkezli olarak kurulduğunu ve Temmuz 2022’de resmi açılışını yaptıklarını belirtti. Güngör, “Derneğimiz, 6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde yaşanan büyük deprem felaketinin ardından, halkımızın destekleriyle yaklaşık 15 araç yardım göndermiştir. Valilik tarafından halkımız adına teşekkür hediyesi aldık. Yağlıderemizi, Giresun’umuzu ve vatanımızı en iyi şekilde temsil etmek için yüksek hassasiyet ve özenle çalışıyoruz. Destek veren tüm hemşehrilerimize ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

ŞENLİĞE YOĞUN KATILIM

Bahar şenliğine, TBMM İdari Amiri İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk, belediye başkan yardımcıları, siyasi parti ilçe başkanları, dernek başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ile Kocaeli ve İstanbul’da yaşayan çok sayıda ilçe halkı katıldı.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Şenlikte, Yağlıdereliler Derneği’nin birlik ve beraberlik mesajı verilerek, katılımcılara unutulmaz bir gün yaşatıldı. Başkan Engin Güngör, etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, bu tür organizasyonların devam edeceğini müjdeledi.

REKLAM ALANI