Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Giresun’da

Yılmaz, “Sandıktan çıkan mesajı en iyi değerlendiren parti Ak Parti’dir” dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Giresun’da
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.08.2024
20
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Giresun’da yaptığı açıklamalarda, milletin sandık yoluyla verdiği mesajları en iyi değerlendiren siyasi hareketlerden birinin AK Parti olduğunu vurguladı. Yılmaz, partisinin Giresun İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin ardından 50’ye yakın ili ziyaret ettiğini belirterek seçim sonuçları ve parti stratejisi üzerine değerlendirmelerde bulundu.

“SEÇİM SONUÇLARINI DETAYLI İNCELİYORUZ”

Yılmaz, beklenilen sonuçların alınamadığı seçimlerin ardından parti üst kurullarının tüm yönleriyle durumu incelediğini belirtti. Sivil toplum kuruluşları ve akademik kadroların da bu sürece dahil olduğunu ifade eden Yılmaz, bu çalışmaların kamuoyuyla paylaşıldığını ve takip edildiğini söyledi.

“GELECEĞE DERSLERLE İLERLİYORUZ”

Yılmaz, AK Parti’nin milletin sandıktan çıkan mesajlarını en iyi okuyan ve bunu bir yol haritasına dönüştüren partilerden biri olduğunu vurguladı. Geleceğe dair planlarını yaparken geçmişteki tecrübelerden ders aldıklarını belirten Yılmaz, “Yaşanmışlıklardan ders almadığımız takdirde tarih tekerrür eder, aynı bedeli birkaç defa ödemek zorunda kalırız” dedi.

“GAYRETİMİZ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN SİNERJİSİYLE DEVAM EDİYOR”

Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu sinerjiyle, teşkilatlar olarak durmaksızın çalışmaya devam ettiklerini dile getirdi. AK Parti’nin, milletin isteklerine en hızlı ve doğru şekilde yanıt vermeye devam edeceğini belirten Yılmaz, bu kararlılıkla yollarına devam ettiklerini ifade etti.

REKLAM ALANI