Aksu Festivali Halk Oyunları ekipleri valiliği ziyaret

47.Uluslararası Giresun Aksu Festivali kapsamında şehrimizde misafir edilen yerli ve yabancı halk oyunları ekipleri Giresun Valiliğini ziyaret etti.

Aksu Festivali Halk Oyunları ekipleri valiliği ziyaret
REKLAM ALANI
Yayınlama: 22.05.2024
23
A+
A-

Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Özer Pazarlı’nın refakatinde Giresun Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarette, yerli ve yabancı misafirleri Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş  ağırladı.

Ziyaret sırasında ekipler arasında samimi diyaloglar kuruldu ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, yaptığı konuşmada, 47. Uluslararası Giresun Aksu Festivali’nin Giresun’un tanıtımında önemli bir rol oynadığını vurguladı. Konuk yerli ve yabancı ekiplerin festivale zenginlik kattığını dile getiren Vali Yardımcısı Çavuş, halk oyunları ekiplerinin festivalin en önemli unsurlarından biri olduğunu belirterek, kültürel paylaşımların önemine dikkat çekti.

Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, Giresun’un tarihi ve turistik zenginliklerine dikkat çekerek, muhteşem bir doğası olan ilimizin gezilecek yerleri hakkında bilgi verdi. Mavigöl, Kuzalan Şelalesi, Göksu Travertenleri, yaylalar, Ada ve Kale başta olmak üzere mutlaka ziyaret etmeleri ve görmeleri gereken yerler hakkında bilgi veren Vali Yardımcısı Çavuş, Giresun’un Fındığın Başkenti, Kirazın Anavatanı olarak bilindiğini ancak marka değeri olan Tirebolu Çayı’nın da aroması ve kalitesi ile kendini kanıtladığını belirtti.

Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Özer Pazarlı ise festivale katılan tüm ekipleri Giresun’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Konuk ekipler de Giresunluların ilgi, alaka ve misafirperverliğine hayranlıklarını dile getirdiler.

Ziyaretin ardından, Giresun Valiliği önünde toplu bir hatıra fotoğrafı çekildi. Fotoğraf çekimi esnasında, yerli ve yabancı halk oyunları ekiplerinin renkli kıyafetleri ve neşeli tavırları dikkat çekti.

REKLAM ALANI