Akyol’dan Organ Bağışı semineri

Giresun Organ Bankası Derneği Başkanı, Gazeteci Fırat Akyol, organ bağışı ve nakli ile ilgili seminerlerine aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Akyol’dan Organ Bağışı semineri
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.11.2023
42
A+
A-

2004 yılında Giresun Basınının Duayen isimlerinden, Müzik dünyasına sayısız eserler kazandıran Mehmet Yüksel’in (Aramızdan ayrıldı) kurucuları arasında yer aldığı Giresun Müzik Dostları Derneğinin konuğu olan Akyol’un çok önemli ve faydalı bir seminer verdiğini kaydeden ve yıllardır Derneğin Başkanlığını yapan Seher Erenel, “30 dakika boyunca bilmediğimiz birçok konuda bilgi sahibi olduk. Davetimize icabet eden ve bizlere sunum yapan Gazeteci Fırat Akyol’a çok teşekkür ediyorum. Böylesi etkinliklerin herkes için çok faydalı olduğuna inanıyorum” dedi.

2013 yılında bu yana Giresun Organ Bankası Derneği Başkanlığını yürüten Akyol, “Her yere ulaşmaya gayret gösteriyorum.Çünkü konu çok değerli ve önemli. Bu topraklarda herkesin Organ Bağışı ve Nakli konusunda bilinçlenmesini arzu ediyorum. Çok güzel şekilde kızım Vanilya ile birlikte şahsımı ağırladılar. Giresun Müzik Dostları Derneği Başkanına ve Üyelerine gönül dolusu teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Seminerin sonunda Gazeteci Akyol, yeni piyasaya çıkan ve okuyucularla buluşan “Hayatın Ta Kendisi&Ölüme Gol” adlı kitabını imzaladı.

REKLAM ALANI