Ali Küçükaydın Espiye’de toprağa verildi

10 yıl AK Parti Espiye ilçe başkanlığı görevi yapan Ali Küçükaydın vefat etti.

Ali Küçükaydın Espiye’de toprağa verildi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.08.2023
164
A+
A-

Bir süredir rahatsız olan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ali Küçükaydın için Espiye Merkez Mahallesinde evinin önünde helallik alınmasının ardından Ulu Cami’de tören düzenlendi.

Törene Küçükaydın’ın ailesinin yanı sıra TBMM İdare Amiri AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Giresun Milletvekilleri Prof. Dr. Nazım Elmas ve Ali Temür, Espiye kaymakamı Taner Tengir, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, eski milletvekilleri, Ak parti il ve ilçe başkanları, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri ile iş ve siyaset dünyasından çok sayıda vatandaş katıldı.

Ali Küçükaydın’ın cenazesi Espiye Müftüsü Osman Gülbe’nin kıldırdığı cenaze namazının ardından Karadere Mahallesi aile mezarlığında ailesinin ve sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Atilla ve Gökhan Küçükaydın babaları Ali Küçükaydın’ın cenazesine katılarak acılarını, üzüntülerini paylaşan, mesaj atan, çelenk gönderen ve telefon eden herkese teşekkür ettiler.

Ali Küçükaydın’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve ailesine sabırlar diliyoruz.

(FİKRET BIYIK)

REKLAM ALANI