Ali Rıza Yıldız Yeniden Başkan seçildi

Hayvanları Koruma Derneği’nin Olağan Genel Kurul toplantısı, dernek binasında gerçekleştirildi.

Ali Rıza Yıldız Yeniden Başkan seçildi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.05.2024
19
A+
A-

Tek listeyle yapılan seçimde Ali Rıza Yıldız, yönetim kurulu başkanlığına yeniden seçildi. Başkan Yıldız, seçimin ardından yaptığı açıklamada, “Yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Tüm patili dostlarımız bizlere emanet. Yeni yönetimimize başarılar diliyorum, hayvanseverlerimizin ve sokakta yaşayan sessiz dostlarımızın her zaman yanındayız” dedi.

Giresun Hayvanları Koruma Derneği’nin 27 Nisan 2024 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurulu’nda, 3 yıllık dönem için seçilen yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Başkan Ali Rıza Yıldız, Başkan Yardımcısı Mehmet Sandal, Genel Sekreter Aslı Işık Sağlam, Muhasip İbrahim Usta, Sokak Hayvanlarından Sorumlu Selim Haznedar, Giresun Hayvan Barınaklarından Sorumlu Handenur Hancıoğlu, Kamu ve özel organizasyonlardan sorumlu Burak Berkant Yıldız. Denetleme Kurulu Başkanlığı’na ise Coşkun Cantürk getirildi.

Yedek yönetim kurulu üyeleri ise Özlem Yıldız, Mehmet Yücel, Galipcan Altundaş, Mustafa Necati Özen, Murat Çıngıl, Haldun Yaşkın, Hüseyin Demirel ve Hüseyin Çıngıl’dan oluştu.

Başkan Ali Rıza Yıldız, yeni yönetim kurulunun derneğin hedeflerine ulaşması için çalışacağını belirterek, “Bize oy veren ve destek olan tüm üyelerimize teşekkür ederim” dedi. Dernek, sokakta yaşayan hayvanlara ve barınaklara yönelik çalışmalarına yeni yönetim kurulu ile devam edecek.

REKLAM ALANI