Ali Temür’den yakın takip

Giresun adliye sarayı projesi hızla ilerliyor

Ali Temür’den yakın takip
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.08.2024
19
A+
A-

AK Parti Giresun Milletvekili ve TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Ali Temür, Giresun’un Teyyaredüzü mahallesinde bulunan Adliye Sarayı projesini yakından takip ediyor. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un talimatlarıyla başlatılan proje, Giresun’un Türkiye’de adliye sarayı olmayan tek il olma durumuna son verecek.

İNCELEMELER DEVAM EDİYOR

Ali Temür, Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, yüklenici firma Ali Acar İnşaat sahibi Ali Acar ve mühendis arkadaşlarla birlikte Giresun Adliye Sarayı inşaat alanında incelemelerde bulundu. Yapılan gözlemler, Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can ile istişare edildi.

DESTEKLER İÇİN TEŞEKKÜR

Temür, “Kıymetli Bakanımız sağolsun Giresun’umuza ayrı bir değer vermekte ve yapılan projeleri yakından takip etmektedir. İnşallah Giresun Adliye Sarayı’nın tüm yapım aşamalarını takip ederek en kısa sürede kıymetli halkımızın hizmetine sunacağız. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’a ve Bakan Yardımcımız Ramazan Can beye teşekkür ediyor, bu güzide projenin Giresun’umuza ve kıymetli hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum,” dedi.

REKLAM ALANI