Allah rahmet eylesin

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, şehit polis memuru Murat Mimiroğlu’nun vefat eden babası emekli polis memuru Mustafa Mimiroğlu için düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Allah rahmet eylesin
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.08.2023
68
A+
A-

Tedavi gördüğü Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, hayatını kaybeden Mustafa Mimiroğlu için cenaze töreni düzenlendi. Cenaze töreninin ardından Mustafa Mimiroğlu için Tirebolu ilçesinde bulunan Halkovalı Camii’nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Namazın ve okunan duaların ardından Mustafa Mimiroğlu’nun cenazesi; şehit oğlunun kabrinin yanında, sevenlerinin gözyaşları ve duaları arasında toprağa verildi.

Vali Serdengeçti, aile üyelerine başsağlığı dileyerek “şehit polis memuru Murat Mimiroğlu’nun ebedi aleme irtihal eden muhterem babası Mustafa Mimiroğlu’nu son yolculuğuna uğurladık. Rabbim merhametiyle muamele eylesin, mekânı cennet olsun” ifadelerine yer verdi. Cenaze törenine, Mimiroğlu’nun ailesi ve yakınlarının yanı sıra Tirebolu Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Özgür Özer, çok sayıda bürokrat, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

REKLAM ALANI