Almanya’da coşkulu Giresun Gecesi

Merkezi Almanya’nın Baden Württemberg eyaletine bağlı Stuttgart kentinde faaliyetlerine başarılı bir şekilde devam eden  Karadeniz Giresunlular BW Derneği gecesi gerçekleştirildi.

Almanya’da coşkulu Giresun Gecesi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.03.2024
269
A+
A-

Halle auf der Shray’da gerçekleşen geceye Stuttgart Başkonsolos Yardımcısı Nesimi Emci, Avrupa Giresun Dernekleri Federasyonu Başkanı Metin Çoban, Köln Avrupa Giresunlular Derneği Yönetim Kurulu, Schönberg Giresunlar Derneği Başkanı Hakan Coşkun ve onursal başkanı Mustafa Karakaş ile yönetim kurulu üyeleri ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Karadeniz Müzikleriyle gönüllerince eğlenerek bölgenin ruhunu Almanya’ya taşıyan Giresunlular, yörenin kültürel özelliklerini bir kez daha yaşadılar.

Gecede Mustafa Altın ve Grup Altın eşliğinde Apolas Lermi, Baransel, Hüseyin Çendeoğlu, Ali Tetik ve Fevzi Aslan sahne aldı.

Dernek Başkanı Cevat Öksüz yaptığı açıklamada, “Salonumuzun dolup taşması ve beklenmedik ilgi bizi son derece mutlu etti. Yöresel lezzetlerimizin ve etkinliklerimizin beğenilmesi de ayrıca sevindiriciydi” dedi.

Başkan Öksüz, “Çevre derneklerimize ve sponsorlarımıza ayrı ayrı minnettarız. Hepinizin desteğiyle gerçekleştirdiğimiz etkinlik başarıyla sonuçlandı. Sizlerin ilgisiyle daha nice etkinliklere buluşmak dileğiyle. Giresunluları bir araya getiren etkinliğimizde bizi yalnız bırakmayan ve katkıda bulunan herkese içten teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

REKLAM ALANI