Alperen Ocakları, Muhsin Yazıcıoğlu’nu andı

Alperen Ocakları, Muhsin Yazıcıoğlu’nu andı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.03.2024
45
A+
A-

Alperen Ocakları il başkanı Cengiz Turan yayınladığı mesajında şunlara yer verdi; “25 Mart 2009 tarihinde Kahramanmaraş’ın Göksu ilçesi kırsalında şüpheli bir helikopter kazasında hayatını kaybeden şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’na yaradan rabbimden rahmet diliyorum. Şehit liderimiz tüm hayatını, vatan ve millet sevgisine adamıştır. Siyası hayatı boyunca tüm güçlüklerin karşısında ELİF gibi dik durmuş 7,5 yıllık cezaevi hayatının 5,5 yılını hücrelerde geçirmesine rağmen” Ben devletime küsmedim” diyecek kadarda yüreğinde devlet sevgisi olan, küresel güçlerin ve onların yerli işbirlikçilerinin satın alamadığı darbeciler ve cuntacıların dizginleyemediği bir liderdi Yazıcıoğlu.  40 yıllık siyasi yaşamı boyunca askeri vesayete, bürokratik vesayetlere, parti vesayetine, yargı vesayetine hep karşı olmuş darbeciler ve darbe peşinden koşanlara cuntalarla daima mücadele etmiş demokrasiyi ve milli iradeyi savunmuştur. 55 yıllık yaşamında Anadolu kimliği ile hareket etmiş milli ve manevi değerleri her şeyin üstünde tutmuş bu değerlere karşı olanlara da her zaman karşı olmuştur. Şehit liderimiz hak bildiğim yolda tek başıma kalsam bile yürümekten çekinmem diyen koça bir yürekti. Çünkü o halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak bilen daima ülkesi ve milleti için çarpan yiğit, mert ve karakter sahibi bir Alperen liderdi Yazıcıoğlu dedi.

ŞAHADETİNİN 15’İNCİ SENEYİ DEVRİYESİNDE YAZICIOĞLU

Ocak başkanı Cengiz Turan şehit liderleri Muhsin Yazıcıoğlu için 14 yaşındayken Sivas Şarkışla genç Ülkücüler hareketine katılarak siyasete daha o zaman başlayan şehit liderimiz siyasi hayatı boyunca hep dik durmuş kendi değimi ile eğilsek her kapıdan girerdik diyen liderimiz daha 24 yaşında zamanın Cumhurbaşkanına bu gençliğin “Eli silah değil kalem tutmalı” diyecek kadar ufku geniş bir liderdi.  Zulüm Azrail olsa da hep Hakk’ı tutacağım mukaddes davalarda ölüm bile güzeldir diyen liderimiz “ordu göz bebeğimizdir ancak namlusunu millete çevirmiş tanka selam “durmam diyerek her zaman bile post model uygulamalara karşı çıkmış, konu vatan olunca da “kan dökmeyi seven bir millet değiliz ancak söz konusu vatan ise dünyanın şah damarını keseri” diyebilecek kadar da kararlı bir liderdi.

YAZICIOĞLU’NUN ŞİİRLERİ SEMBÖL OLDU

Vatan ve millet sevgisiyle ilkeli duruyla Türk siyasi hayatında iz bırak bir lider olan Yazıcıoğlu siyasetçi kimliğinin yanı sıra şiir tutkusuyla da bilinirdi. Helikopter kazasından sonra özellikle “ÜŞÜYORUM” şiiri sevenleri tarafında sembol haline geldi. Yazıcıoğlu’nun siyasi arenada söyledi bir birinde sözler sevenlerince sıkça kullanılır oldu. “kar tanesi olsam Mekke’ye düşmek isterdim”  “Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir dünya için bu kadar fırıldak olmaya gerek yok” gibi sözleri ölümünden sonra sembolleşti.

Giresun Alperen ocakları il başkanlığı olarak şahadetinin 15’inci seneyi devriyesinde bir kez daha rahmetle andığımız şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’na Rabb’imden rahmet diliyoruz. Rabb’im rahmetliyle, merhametiyle muamele etsin. Mekânı cennet makamı âli olsun.”

REKLAM ALANI