Alperen Ocaklarında görev dağılımı

Giresun Alperen ocaklarında yeni görev dağılım yapıldı.

Alperen Ocaklarında görev dağılımı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.07.2024
41
A+
A-

Geçtiğimiz hafta il başkanı Cengiz Turan başkanlığında yapılan toplantıda yeni başkan yardımcılarının yanı sıra kurulması gereken ilçe ocak başkanları da belli oldu. Yapılan toplantıda ilk olarak Bulancak, Eynesil, Görele, Alucra ve Çamoluk ilçe ocak başkanlığın kurulmasına karar verildi.

ALPEREN OCAK İL BAŞKANI CENGİZ TURAN

Ocak il yönetimimizde yeniden bir görev dağılım yaptık bu zamana kadar kurulmamış ilçelerimiz için çalışmalarımıza başladık ilk etapta beş ilçemizin ocak başkanlarını tespit ettik BBP il başkanımız Hasan KARATAŞ ve kurulacak olan ilçelerimizde ilçe başkanlarımızın da görüşleri doğrultusunda bu ilçelerimize atamaları için Alperen Ocakları Genel Merkezimizden yetki talep ettik dedi. Turan ayrıca okulların açılması ile beraber ilimizde mahalle temsilcilikleri yüksekokul orta öğretim okul temsilcilikleri oluşturulacak. Eğitim, Kültür ve Spor amaçlı çok yönlü çalışmalarımız olacak bunun içinde ocak yönetimi olarak gerekli çalışmalarımıza başladık dedi.

Hafta sonu yapılan toplantıda alınan karar ile Teşkilatlardan sorumlu başkan yardımcılığına Yusuf MENEVŞE, İl sekreterliğine Ercan KÜLEKÇİ, Sosyal Medya ve ARGE’den sorumlu başkan yardımcılığına Süleyman MENEVŞE, Sosyal ve Kültürel Faaliyetlerden Sorumlu başkan yardımcılığına Bülent Faruk SALBACAK, Gençlik ve Spordan Sorumlu başkan yardımcılığına Tarık YEL, Sivil Toplum Kuruluşlarından sorumlu başkan yardımcısı Recep DİZDAR,  Yüksek Öğrenim Kurumlarından sorumlu başkan yardımcılığına Emre HARMANŞA, Ortaöğrenim kurumlarından sorumlu başkan yardımcılığına Mustafa GÜL, Mali İşlerden Sorumlu başkan yardımcılığına Recep YILMAZ ile Dış İlişkilerden Sorumlu başkan yardımcılığına Kamil Erman HOŞNUT getirildi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.