Altyapı Giresunspor’un geleceğini güvence altına alıyor

Giresunspor’un Gençlik Gelişim Proje Sorumlusu ve Akademi Direktörü Cengiz Demir, altyapının Giresunspor için önemini vurgulayarak 2023-2024 sezonunu değerlendirdi.

Altyapı Giresunspor’un geleceğini güvence altına alıyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.04.2024
170
A+
A-

Demir, altyapı takımlarının özverili çalışmasından memnun olduğunu belirtti ve genç oyuncuların gelişimi için atılan adımları açıkladı.

Demir, U-19 takımının son bir maçı dışında tüm yaş gruplarında sezonu tamamladıklarını belirtti. Sezon başında U-19 takımından birkaç oyuncunun A takıma dahil edildiğini ifade eden Demir, sezon boyunca U-17 ve U-19 takımlarından birçok oyuncunun da A takım kadrosuna katıldığını söyledi. Bu genç oyuncuların, A takım antrenmanlarına katılarak deneyim kazanmalarının önemli bir gelişim fırsatı olduğunu ekledi.

Demir, tüm yaş gruplarındaki oyuncuların performanslarını değerlendirmek için detaylı bir veri tabanı oluşturduklarını açıkladı. Ayrıca, altyapı antrenörlerinin gelişimi için TFF tarafından organize edilen Double-pass eğitimlerine katıldıklarını ve genç oyunculara çağdaş antrenman metotlarıyla rehberlik edildiğini dile getirdi.

Demir, altyapıdaki genç oyuncuların öncelikle iyi insan ve ahlaklı sporcular olarak yetiştirildiğini ve sürece odaklandıklarını belirtti. Ayrıca, Giresunspor’un altyapısına oyuncu kazandırmak için il merkezi ve ilçelerdeki kulüplerle iş birliği yaptıklarını ve fedakârca çalışan tüm antrenörlere, personellere, ailelere ve destek veren kuruluşlara teşekkür etti.

Cengiz Demir, Giresunspor’un altyapısının kulübün geleceğini güvence altına almak için önemli olduğunu vurguladı ve akademi olarak çalışmalarını sürdürerek Giresunspor’a katkı sağlamaya devam edeceklerini ifade etti. Demir, açıklamasını Giresunspor kamuoyuna teşekkür ederek sonlandırdı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.