Alucra MYO 2024 mezunlarını uğurladı

Giresun Üniversitesi Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksekokulu’ nda 2024 mezunları için tören düzenlendi.

Alucra MYO 2024 mezunlarını uğurladı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 22.06.2024
17
A+
A-

Alucra Spor Salonu’nda büyük coşkuyla kutlanan mezuniyet törenine Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, Alucra Kaymakamı Ejder Şahin, Alucra Belediye Başkanı Faruk Demirağ ve davetliler katıldı.

“KLARNET ORKESTRASI KONSERİ” MEZUNİYETE HEYECAN KATTI.

Mezuniyet töreni öncesi sahne alan Doç. Halis Gürkan Kırankaya yönetimindeki klarnet orkestrası unutulmaz anlar yaşattı. Ordu ve Giresun’dan büyük bir çaba sarf ederek geldiklerini belirten Kırankaya, bu anlamlı günde Alucra’da olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Konser sonrası Rektör Prof. Dr. Yılmaz Can, Doç. Halis Gürkan Kırankaya’ya teşekkür belgesi verdi.

REKTÖR CAN: GAYRET EDEN DAİMA BAŞARIR

Rektör Can mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada öğrencilere öğrenme hayat boyu sürecektir diyerek, “Gençler mezun oluyorsunuz. Dersler bitiyor ama öğrenmeniz bitmedi öğrenme hayat boyu sürecektir sürmelidir. Bundan sonraki dönemde sizi çok zorlu bir süreç bekliyor.” dedi. Üniversitede kazanılan bilgi ve becerilerin hayata tutunmada yardımcı olacağını belirten Rektör Can “Anadolu coğrafyasına dağılacak ve bu millete hizmet edeceksiniz. Yaşayacağınız başarısızlıklar sizi yıldırmasın. Düştüğünüz yerden tekrar kalmasın bilin gayret edin pes etmeyin. Çalışan gayret eden er geç başarıya ulaşır. Bizler daima başarılarınızla onur duyacağız” diye konuştu. Daima öğrencilerin yanında olacaklarının altını çizen Can “Bizimle bağlarınız asla kesmeyiniz. Size hayat boyu yardımcı olmaya hazırız” dedi.

MÜDÜR SARI: “ÖĞRENCİLERİMİZE GÜVENİYORUZ”

MYO Müdürü Mehmet Akif Sarı da yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bugün öğrencilerimizi bir yolculuğa uğurluyoruz hüzünlüyüz, ancak bir o kadar da gururluyuz. Onların omuzlarında değerli bir yük var. Bizleri ve Giresun Üniversitesi’ni temsil edecekler. Sizlere güveniyoruz. Yolunuz açık olsun”

Törende mezuniyet andını Dr. Öğretim Üyesi Uğur Bellikli okuttu. Bellikli ve öğrencilerin birlikte mezuniyet andı okunmasının ardından dereceye giren öğrencilere ödül ve plaketleri verildi. Mezun öğrencilere temsili diplomaları verilmesinin ardından öğrenciler 10 ‘den geriye doğru sayarak keplerini coşkulu bir şekilde fırlatarak mezuniyetlerini kutladı.

REKLAM ALANI