Amacımız, Türk sporunu en üst noktaya çıkarmak

Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Muzaffer Ergün, İl Müdürlüğü personelleri ile 2023-2024 sezonu istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. Olimpik Yüzme Havuzu Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Şube Müdürleri, Şefler ve Birim Personelleri katıldı.

Amacımız, Türk sporunu en üst noktaya çıkarmak
REKLAM ALANI
Yayınlama: 17.11.2023
33
A+
A-

Toplantıda;  Çalışma Usul ve Esasları Genelgesi hakkında gerekli bilgilendirmeler hatırlatılırken aynı zamanda birlik ve beraberliğin sağlanması, kurum personellerinin kaynaşması hususu, 2022-2023 sezonu değerlendirilmesi, 2024 yılının hedefleri ve planlanması konusunda ayrıntılı ve verimli bir toplantı gerçekleştirildi.

Personellerden beklentilerini ifade eden Müdür Ergün; yeni atanan personellere yönelik her başlangıçta bir heyecan olduğunu ifade ederek şöyle konuştu:

“Bu heyecanın hayırlı ve başarılarla dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum. Dünyanın gelişimine ayak uyduramayanlar, bayrak yarışında geride kalmaya mahkûm oluyorlar. Araştırmak zorundayız, okumak mecburiyetindeyiz, yazmak ve sesimizi, soluğumuzu başka diyarlara iletmek mecburiyetindeyiz. Hayallerimiz olmalı, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok çaba göstermek lazım. Gençler bizim her şeyimiz, geleceğimiz. Giresun için hep birlikte daha çok çalışmalı ve gençlerimizi spora kazandırmalıyız. Amacımız, Türk sporunu en üst noktaya çıkarmak. El birliği ile güzel projeler ortaya çıkacağına inanıyorum, hepinize başarılar diliyorum.”

REKLAM ALANI