Arpacık köyünde emekli din görevlisi İbrahim Aydın’a vefa gecesi

Espiye ilçesine bağlı Arpacık köyünde, uzun yıllar görev yapan Din Görevlisi İbrahim Aydın’ın emekliye ayrılması nedeniyle bir veda töreni düzenlendi.

Arpacık köyünde emekli din görevlisi İbrahim Aydın’a vefa gecesi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.09.2024
1
A+
A-

Köy Muhtarı İmdat Arpacık ve Espiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Müdürü Galip İmamoğlu iş birliğiyle organize edilen tören, köy konağında gerçekleştirildi.

KUR’AN TİLAVETİ İLE BAŞLADI

Tören, Güneyköy Cami İmam Hatibi Mustafa Bayram’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İlçe Müftüsü Osman Gülbe, Muhtar İmdat Arpacık ve Müdür Galip İmamoğlu, yaptıkları konuşmalarda emekli İmam Hatip İbrahim Aydın’a emeklilik yaşamında sağlık ve huzur dilediler.

ANLAMLI PLAKET VE TEŞEKKÜR BELGESİ

Muhtar İmdat Arpacık ve Müdür Galip İmamoğlu tarafından hazırlanan plaket ve teşekkür belgesi, emekli Din Görevlisi İbrahim Aydın’a takdim edildi. Aydın, programı düzenleyenlere ve katılımcılara teşekkür ederek, emeklilik sonrası din görevlisi değil, din gönüllüsü olarak hizmet etmeye devam edeceğini belirtti.

İKRAM VE DUALARLA SON BULDU

Veda gecesi, İsmail Kartal’ın yaptığı dua ile sona erdi. Katılımcılara Köy Muhtarlığı tarafından hazırlanan ikramlar sunuldu. Espiye İlçe Müftülüğü de emekli olan İbrahim Aydın’a yeni hayatında sağlık ve başarılar diledi.

HABER: FİKRET BIYIK

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.