Aydın’dan kondisyon, taktik ve teknik odaklı çalışmalar

Giresunspor’un teknik direktörü Metin Aydın, yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmak için takımını yoğun bir tempoyla çalıştırmaya devam ediyor.

Aydın’dan kondisyon, taktik ve teknik odaklı çalışmalar
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.08.2024
9
A+
A-

Aydın, antrenmanlarda kondisyon, taktik ve teknik unsurlara ağırlık vererek futbolcularının hem fiziksel hem de zihinsel olarak sezona tam hazır hale gelmesini hedefliyor.

KONDİSYON ÖNCELİKLİ HEDEF

Takımın fiziksel dayanıklılığını artırmayı amaçlayan Aydın, kondisyon çalışmalarını antrenman programının merkezine koymuş durumda. Futbolcuların sahada uzun süre yüksek performans gösterebilmeleri için dayanıklılıklarını geliştiren özel antrenmanlar uygulanıyor.

TAKTİK VE TEKNİK BECERİLER ÜZERİNE YOĞUNLAŞMA

Metin Aydın, sadece fiziksel hazırlıklara değil, aynı zamanda futbolcuların sahada taktik disiplinini sağlamlaştırmaya ve teknik becerilerini geliştirmeye de odaklanıyor. Bu doğrultuda, her oyuncunun bireysel yeteneklerini en iyi şekilde kullanabilmesi için özel programlar hazırlanıyor.

MOTİVASYON VE YÜKSEK TEMPO

Yoğun tempoda süren antrenmanlar sırasında futbolcuların motivasyonunu yüksek tutmak da Aydın’ın öncelikleri arasında yer alıyor. Giresunspor, Metin Aydın’ın yönetiminde hem takım olarak genel performansını üst seviyeye çıkarmayı hem de sezona en iyi şekilde hazırlanmayı amaçlıyor.

REKLAM ALANI