Balıkçılık ve Su Ürünleri Araştırma Komitesi incelemede

TBMM Balıkçılık ve Su Ürünleri Araştırma Komitesi, Karadeniz Bölgesi’nde incelemelerde bulundu

Balıkçılık ve Su Ürünleri Araştırma Komitesi incelemede
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.12.2023
58
A+
A-

AK Parti Giresun Milletvekili ve Meclis Balıkçılık ve Su Ürünleri Araştırma Komitesi Başkanvekili Prof. Dr. Nazım Elmas, komitenin Giresun’da gerçekleştirdiği inceleme ve istişare toplantısı hakkında açıklamalarda bulundu.

Elmas, yaptığı açıklamada, TBMM Balıkçılık ve Su Ürünleri Araştırma Komitesi olarak Karadeniz Bölgesi’ndeki saha çalışmaları çerçevesinde Giresun Su Ürünleri Kooperatifi, Balıkçı Barınakları, Görele Balıkçı Barınakları ve Ordu Altınordu Kumbaşı Su Ürünleri Kooperatifini ziyaret ettiklerini belirtti.

Komisyon üyeleri, su ürünleri kooperatif üyeleri ve balıkçı esnaflarıyla yapılan istişarelerde sektörün sorunlarını ve ihtiyaçlarını yerinde tespit ettiklerini ifade eden Elmas, geçen hafta İzmir ve Muğla illerinde gerçekleştirilen inceleme ziyaretlerinin ardından bu hafta da Karadeniz Programı kapsamında Giresun, Görele, Ordu, İnebolu, Sinop, Terme, Vakfıkebir, Çarşıbaşı ve Sürmene su ürünleri kooperatifleri ve balıkçı esnafları ile buluştuklarını dile getirdi.

Komisyon çalışmalarının partiler üstü ve son derece verimli geçtiğini vurgulayan Elmas, balıkçılık sektöründe acil önem taşıyan birçok konunun gündemlerinde yer aldığını ve bu sorunların tespiti ile çözüm önerilerinin komisyon raporuna yansıtılacağını belirtti. Elmas, Meclis Balıkçılık ve Su Ürünleri Komitesi çalışmalarının sektöre katkı sağlamasını temenni etti.

REKLAM ALANI