Başarılı güvenlikçi ve emniyet personeline ödül

Giresun’da kamu ve kurumlarda özel güvenlik görevlisi olarak çalışan başarılı personeller başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Başarılı güvenlikçi ve emniyet personeline ödül
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.06.2024
Düzenleme: 28.06.2024 13:35
1
A+
A-

26-30 Haziran Özel Güvenlik Haftası nedeniyle Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, görevlerinde başarı olan özel güvenlik görevlilerini makamında kabul etti.

Kabulde, Genel Kolluk-Özel Güvenlik İş Birliği ve Entegrasyonu (KAAN Uygulaması) çerçevesinde başarılı çalışmalar ifa eden özel güvenlik görevlileri ile emniyet personelleri başarı belgesi ile ödüllendirildi. Özel güvenlik ve emniyet personellerine başarı belgelerini Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Özgür Özer takdim etti.

Özel güvenlik ve emniyet personellerini özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden Vali Serdengeçti, “Kamu güvenliğini tamamlayıcı mahiyette görev yapan özel güvenlik görevlilerinin genel kolluk kuvvetleriyle etkili iletişim ve iş birliğiyle verimli, denetlenebilir ve sürdürülebilir güvenlik hizmetleri sunmayı oldukça önemsiyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.