Basının Dayanışma ve Mücadele Günü kutlandı

Giresun Barosu Başkanı Av. Soner Karademir, 24 Temmuz Basında Sansürün Kaldırılışı’nın yıldönümünde, “Basının Dayanışma ve Mücadele Günü’nü kutluyor, dayanışma duygularımızı sunuyorum” dedi.

Basının Dayanışma ve Mücadele Günü kutlandı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.07.2024
8
A+
A-

Başkan Karademir, Başkan Yardımcısı Av. Ayşegül Çakır Hıdır ve Genel Sekreter Av. Elif Civelekoğlu ile birlikte Giresun Gazeteciler Derneği’ni (GGD) ziyaret etti. Basın mensuplarıyla sohbet eden Karademir, basının üzerindeki baskılar ve Türkiye’deki hukuk sistemi gibi pek çok konu hakkında soruları yanıtladı.

DERNEK YÖNETİCİLERİNDEN TEŞEKKÜR

GGD Başkanı Bekir Bayram, Baro heyetinin ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Sizleri yanımızda görmek bizleri mutlu ettiği gibi cesaretimizi çoğaltıyor. Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

EV SAHİPLİĞİ YAPILDI

Baro heyetinin ziyaretine Bekir Bayram’ın yanı sıra dernek yöneticileri Cavit Özdemir, Kamil İşcan, dernek üyesi Ufuk Kekül ve Çağdaş Gazeteciler Derneği Giresun İl Temsilcisi Saliha Yayla ev sahipliği yaptı. Bu anlamlı ziyaret, basın ve hukuk camiası arasındaki dayanışmanın güçlenmesine katkı sağladı.

REKLAM ALANI