Başkan Çetin, değerlere sahip çıkıyor

Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin, beldesinde ÇEDES projelerini desteklemeye devam ediyor. Duroğlu’nda, imar, su, ulaşım gibi temel belediyecilik hizmetlerini başarı ile sürdüren Çetin, sosyal sorumluluk bilinci ile farkındalık oluşturan çalışmaları uygulamaya, destek olmaya devam ediyor.

Başkan Çetin, değerlere sahip çıkıyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 14.12.2023
43
A+
A-

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ortak çalışmalarının bütünü olan ÇEDES’in (“Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum”) Duroğlu Beldesi’nde yaptığı etkinlikle ilgili değerlendirmeler yapan Çetin şunları söyledi:

‘Göreve geldiğimiz günden beri beldemizin her alanda ileri gitmesi için çabalıyoruz. Biliyoruz ki belediyecilik sadece alt yapı ile üst yapı ile olmuyor. Zaten onları yapmak en temel vazifemiz. En mükemmelini yapıp vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz. Beldemize modern bir belde kimliği kazandırmanın yanında sosyal-kültürel ve toplumsal farkındalık oluşturan birçok çalışma yaptık. Belediyemiz bünyesinde oluşturduğumuz birimlerle, ‘Kültür İnovasyon Merkezi’mizle çocuklarımız için ailelerimiz için onlarca sıra dışı eğitime, faaliyete imza attık. Zor zamanlar yaşadık, hep birlikte mücadele ettik. Ülkemiz sıkıntılı günler geçirdi Maraş’a, Malatya’ya yetişebildiğimiz her yere koştuk. Bugün de Filistinli mazlum çocuklarımız için buradayız. ÇEDES’in başlattığı çalışmaya halkımızla birlikte destek olmak için buradayız. Geniş bir katılım olması için çabaladık, belediye olarak her zaman olduğu gibi elimizi, yüreğimizi taşın altına koyduk. Böyle günler birlik ve beraberlik ruhunu canlı tutan günlerdir. Duroğlu’nun vefalı, gönlü zengin halkı ile Filistin yararına düzenlenen etkinliği geniş bir katılımla destekledik. Bütün vatandaşlarımıza, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize hassasiyetleri için ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.”

REKLAM ALANI