Başkan Çetin, engellilerin yüzünü güldürdü

Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin sosyal belediyecilik hizmetlerinde sınırları aştı.

Başkan Çetin, engellilerin yüzünü güldürdü
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.02.2024
22
A+
A-

Başkan Çetin’in bitmeyen enerjisi ve gayretleri yurt dışından da cevap buldu.

Başkan Çetin, Almanya’daki Giresunlular tarafından gönderilen engelli ekipmanları ihtiyacı olanlara törenle dağıttı. Çetin, “Hiçbir siyasi kaygı gütmeden; dua almak ve hoş bir seda bırakmak için yaptığımız sosyal belediyecilik çalışmalarımız hep devam edecek” dedi.

“Almanya’daki engellilere yardım dernekleri ile oluşturduğumuz irtibat ve iletişim sonunda bir tır ekipmanı insanımıza kazandırdık” diyen Başkan Çetin, törende yaptığı konuşmada şunları dile getirdi:

“Duroğlu Belediyesi öncülüğünde, Almanya’daki gönül dostlarımızın gayretleri ile bir tır engelli ekipmanını beldemizdeki ve Giresun’umuzun muhtelif yerlerindeki özel gereksinimli kardeşlerimize ulaştırdık. Özel gereksinimli kardeşlerimizin yaşam kalitelerini artırmak, ihtiyaçlarına cevap vermek için, 25 akülü araç, 40 tekerlekli sandalye, 4 hasta yatağı, 10 yürüme aparatı, 15 tuvalet ihtiyaç sandalyesi, 50 çift koltuk değneği, 2 hasta kaldırma vinci, haricen özel gereksinimli kardeşlerimizin engel durumuna göre çeşitli cihaz ve ekipman kardeşlerimize hayırlı olsun.

Hiçbir siyasi kaygı gütmeden; dua almak ve hoş bir seda bırakmak için yaptığımız sosyal belediyecilik çalışmalarımız hep devam edecek.”

Törene, MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, Giresun Engelliler Derneği Başkanı Nihat Yayla, malzemelerin teminini sağlayan Almanya’daki dernek başkanı Dursun Karabel ile vatandaşlar katıldı.

REKLAM ALANI