Başkan Çetin, öğretmenleri unutmadı

Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin, Duroğlu Şehit Zafer Konak İlkokulu, Şehit Zafer Konak Ortaokulu ve Giresun’da bulunan Özel Eğitim Okulları’nda görev yapan öğretmenler ve emekli öğretmenlerle bir araya geldi.

Başkan Çetin, öğretmenleri unutmadı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.11.2023
38
A+
A-

Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında yapılan programa öğretmenlerimiz ve aileleri katıldı. Şehit eğitim neferlerinin aziz hatırası için hazırlanan slâytla başlayan program Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin’in birebir tebriği ve hediyelerinin takdimi ile devam etti. Konuşmasına ülkemizin kurucu lideri ve Başöğretmen’i Mustafa Kemal Atatürk’ün şahsında bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak başlayan Çetin: ‘Öğretmenlerimizin emeği, hakkı hiç bir şekilde ödenemez. Onlar geleceğimizin teminatı. Biz de şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da yanlarında olacağız. Duroğlu’nda görev yapan, çocuklarımızı geleceğe hazırlayan eğitimcilerimizi bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Allah nice güzel günlerde birlikte olmayı nasip etsin.’ dedi.

Emekli öğretmenleri de unutmayan Başkan Çetin; Deniz Yıldızı Derneği Başkan Yardımcısı Ferhat Deniz’e bütün emekli öğretmenler adına buket takdim etti. Giresun’da faydası üst seviyede ve devamlılığı olan sosyal sorumluluk projelerine imza atan, emekli öğretmen Ferhat Deniz zarif davranışından dolayı Halil Çetin’e teşekkürlerini, tüm davetlilere tebriklerini iletti. Giresun Öğretmenevi salonunda gerçekleşen programda Giresun’un güzide sanatçılarından güler Öztürk sahne aldı. Başkan Çetin Öğretmenlerin gönüllerince eğlendiği ve memnuniyetlerini dile getirdiği programın sonunda bu tür farkındalık ve vefa programlarının devam edeceğini söyledi.

REKLAM ALANI