Başkan İbaş’tan alkışlanacak hareket!

Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş, sosyal belediyecilik anlamında, maddi manevi ilçe halkının yanında olmaya devam ediyor.

Başkan İbaş’tan alkışlanacak hareket!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.01.2024
101
A+
A-

Başkan İbaş, Yağlıdere Meslek Yüksekokulu’nda eğitim-öğretim gören 60 öğrencinin burs ücretini kendi belediye başkanlığı maaşından ödüyor. Yağlıdere Belediyesi, ihtiyaç sahibi ve yardıma muhtaç ailelere yardım eli uzatmaya devam ediyor. İlçede ihtiyaç sahibi ailelerinin onay vermeleri halinde yakınlarının tüm cenaze masrafları 5 yıldır belediye tarafından karşılanmakta ve talep eden tüm hastalar ile ailelere maddi destek sağlanmakta. İhtiyaç sahibi ilk, orta ve lise öğrencilerinin tablet ve kırtasiye ihtiyaçları da Belediye Başkanı Yaşar İbaş’ın talimatıyla belediye tarafından karşılanmakta.

Yağlıdere Belediyesi tarafından 3 yıldır imkanlar dahilinde Giresun Üniversitesi Yağlıdere Erol Çatalbaş Meslek Yüksekokulu’nun konaklama ve gıda ihtiyacı da karşılanıp, bu yıl 143 olmak üzere 4 yıldır üniversite öğrencilerine burs verilmekte. 143 öğrenciden 60’nın burs ücreti Belediye Başkanı Yaşar İbaş’ın başkanlık maaşından karşılanmakta.

Yağlıdere Belediyesi 6 Şubat depremi sonrası ise bölgeye 40 tır dolusu yardım gönderdi.

REKLAM ALANI