Başkan Köse, ekiplerin yanındaydı

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, yoğun iş temposundan fırsat buldukça belediye ekiplerinin çalışmalarını da yerinde takip ediyor.

Başkan Köse, ekiplerin yanındaydı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 04.06.2024
192
A+
A-

Başkan Köse, şehrin farklı noktalarında devam eden altyapı, temizlik ve peyzaj düzenlemesi gibi belediye hizmetlerini sahada inceleyerek, çalışmaların seyri hakkında bilgi alıyor.

Deniz Sitesi Mevkiinde tıkanan kanalizasyon ana kolektör hattını açma çalışması yapan ekipleri gece 01.00’da ziyaret eden Başkan Köse, çalışanlara kolaylıklar dileyerek pizza ikramında bulundu.

Gecenin geç saatlerinde Başkan Fuat Köse’yi karşılarında görünce oldukça mutlu olan ve motivasyonları artan belediye ekipleri ise Başkan Köse’ye teşekkür etti.

Belediye personelinin gayretlerini her zaman takdirle karşıladığını vurgulayan Belediye Başkanı Fuat Köse ise, gece gündüz demeden şehre hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek: “Her fırsatta sahada çalışan ekiplerimizi ziyaret edeceğiz. Ziyaretlerimizde hem çalışmaları denetleyeceğiz hem de emekçi kardeşlerimize kolaylıklar dileyerek, motivasyonlarını artıracağız. Onların gayretleri, şehrimizin yaşam kalitesini artırmak adına son derece önemlidir. Onlara sağladığımız destekleri artırmak bizim önceliğimizdir.” dedi.

REKLAM ALANI