Başkan Köse iş elbiselerini giyip temizlik işçileriyle birlikte çalıştı

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, iş elbiselerini giyip eldivenlerini takarak temizlik işlerinde çalışan ekiplerle birlikte çöp topladı.

Başkan Köse iş elbiselerini giyip temizlik işçileriyle birlikte çalıştı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.05.2024
59
A+
A-

Başkan Köse, 1 Mayıs İşçi Bayramı günü sabahın erken saatlerinde temizlik işleri şantiyesinde işçilerle kahvaltı yaptıktan sonra, araç üzerine çıkarak işçilerle birlikte mesai yaptı.

Temizlik aracının arkasına tutunan Başkan Köse, çöp konteynerlerini araca boşalttı, dökülen çöpleri topladı ve çalışmasını bir süre devam ettirdi.

Başkan Köse’nin bu davranışı, hem toplum nezdinde bir dayanışma ve motivasyon artışı sağladı, hem de yöneticiler ile çalışanlar arasında daha sağlam bir iletişim köprüsü kurulmasına etki yaptı.

Belediye başkanının bu samimi katılımı, şehrin temizlik ve düzenine olan bağlılığını da göstermiş oldu.

Sabahın erken saatlerinde Başkan Köse’yi temizlik aracının arkasında gören vatandaşlar ise Köse’nin davranışını taktir ederek, bir belediye başkanını ilk kez temizlik aracında çalışırken gördüklerini dile getirdiler. Birçok vatandaş bu davranışı fotoğraflayarak sosyal medyasına taşıdı.

KÖSE: “EN ONURLU İŞİ YAPIYORLAR”

Belediye Başkan Fuat Köse ise, temizlik işlerinde görev yapanların en onurlu görevlerden birisini ifa ettiğini belirterek, çalışanlarla birlikte olmanın ve onların günlük zorluklarını yaşamanın önemli olduğunu söyledi.

Köse, yerel yönetimin vatandaşlarla iç içe olması gerektiğini vurgulayarak, temizlik işçileriyle gerçekleştirdiği çalışmadan büyük onur ve gurur duyduğunu dile getirdi.

REKLAM ALANI