Başkan Köse’nin Kurban Bayramı mesajı

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Köse’nin Kurban Bayramı mesajı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.06.2024
Düzenleme: 15.06.2024 01:01
9
A+
A-

Başkan Köse mesajında şunları kaydetti: “Kurban Bayramı’nın bereketi ve huzuru yüreklerinizi doldursun. Sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutluluk içinde nice bayramlara erişmenizi temenni ediyorum.

Kurban Bayramı, Müslümanlar için önemli bir ibadet ve dayanışma vesilesidir. Ülkemizin her köşesinde ve dünyanın dört bir yanında kurbanlar kesilecek, yardımlar dağıtılacak ve ihtiyaç sahiplerinin yüzü güldürülecektir. Bu sebeple, toplumun her kesimine ve özellikle de muhtaç insanlarımıza yardım eli uzatmayı ihmal etmeyelim.

Bu bayram günlerinde birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirelim, yardımlaşmanın ve paylaşmanın önemini bir kez daha hatırlayalım. İhtiyaç sahibi olanları unutmayalım, komşularımızın, akrabalarımızın ve çevremizdeki herkesin bayramını paylaşalım. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirip, yardımlaşmanın ve paylaşmanın önemini bir kez daha hatırlayalım.

Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin, şehrimizin ve tüm İslam aleminin huzur, sağlık ve mutluluk dolu bir bayram geçirmesini diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.