Başkan Köse’ye Tuzla Belediye Başkanı Bingöl’den ziyaret

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl’ü Giresun’da ağırladı.

Başkan Köse’ye Tuzla Belediye Başkanı Bingöl’den ziyaret
REKLAM ALANI
Yayınlama: 14.08.2024
7
A+
A-

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Uluslararası Kümbet Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Giresun’a gelen Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl’ü belediye binasında ve tarihi Giresun Kalesi’nde misafir etti.

Başkan Köse, Giresun Belediyesi’nde gerçekleşen görüşmede, iki belediye arasındaki iş birliği üzerinde durarak, Giresun’un kültürel ve doğal güzelliklerini tanıttı. Görüşmenin ardından, Başkan Köse ve Başkan Bingöl, tarihi Giresun Kalesi’ni ziyaret ederek şehrin eşsiz manzarasının keyfini çıkardı.

“İSTİŞAREYE ÖNEM VERİYORUZ”

Başkan Fuat Köse, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Tuzla’nın değerli Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl’ü Giresun’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz.  Değerli Başkanımız her fırsatta Giresunlu hemşehrilerimizin olduğu her yere yetişmeye çalışıyor. Ziyareti ve ilgisi için çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

“GİRESUN İLE GÖNÜL KÖPRÜMÜZ VAR”

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl ise Giresun’un doğal ve tarihi güzelliklerine hayran kaldığını belirterek, Giresun Belediyesi’ne misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederek, “Ortak evimiz Tuzla’mızdaki pek çok Giresunlu komşumuz gibi, bizlerin de Giresun ile gönül köprüsü var. Bu köprüyü sağlamlaştırmak üzere Giresun Belediye Başkanımız Fuat Köse ile bir araya geldik.” diye konuştu.

REKLAM ALANI