Başkan Şenlikoğlu esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, şehir esnafını düzenli olarak ziyaret ederek taleplerini almaya devam ediyor.

Başkan Şenlikoğlu esnaf ziyaretlerini sürdürüyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.12.2023
81
A+
A-

Başkan Şenlikoğlu, son olarak Gazi Caddesi’nde işyerlerini gezip esnafların sorunlarını dinleyerek, hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulundu.

Şenlikoğlu, esnaf ve vatandaşlar için gerçekleştirdiği ziyaretlerden büyük keyif aldığını belirterek: “Bir yandan vatandaşlarımızın taleplerini alırken, diğer yandan da yaptığımız hizmetleri en ince detayına kadar anlatıyoruz. Daha güzel Giresun, daha güzel yatırımlar için bu sohbetlerle çözüm üretiyoruz. Vatandaşlarımızın talep ve önerileri bizzat dinliyoruz.” dedi.

Gazi Caddesi esnafları ise Başkan Şenlikoğlu’nun sürekli olarak halkın içinde olduğunu belirterek, ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, daha sonra ise esnaf ziyaretlerini Büyük Sanayi Sitesi’nde sürdürdü.

Sanayi Sitesi’ndeki işyerlerini ziyaret ederek esnaflara ‘hayırlı işler’ temennisinde bulunan Şenlikoğlu esnafların talep ve önerilerini dinledi.

Sıcak ve samimi ilgilerinden dolayı esnaflara teşekkür eden Başkan Şenlikoğlu: “Alın teriyle, emeğiyle çalışan şehrimiz ekonomisinin lokomotifi çok kıymetli sanayi esnafı kardeşlerimizi dinledik. Şehrimiz sanayisinin gelişmesi ve gerekli ihtiyaçlarının karşılanması için istişarelerde bulunduk. Her zaman yanlarında olduğumuz değerli esnaflarımıza teşekkür ediyor, bereketli kazançlar diliyorum.” dedi.

Sanayi esnafı da ziyaretlerinden ötürü Başkan Şenlikoğlu’na teşekkür etti.

REKLAM ALANI