Başkan Yamak’tan siyasilere aba altından sopa!

Giresunspor’un sportif ve ekonomik olarak dipsiz bir kuyuya sürükleyen Kulüp Başkanı Nahid Yamak son olarak siyasileri hedef aldı. Yamak, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri öncesi siyasilere resmen aba altından sopa gösterircesine ifadeler kullandı.

Başkan Yamak’tan siyasilere aba altından sopa!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.01.2024
135
A+
A-

Giresun Öncü Gazetesi Giresunspor gecesine eleştirel yaklaşımda bulundu.
İşte gazetenin haberi;

“Giresunspor’un en başarısız Başkanı Yamak, yeşil beyazlı kulübü Süper Lig’den düşürdüğü yetmiyormuş gibi şimdi de yerel seçimler öncesi siyasetçileri Giresunspor üzerinden eleştirerek yönlendirme yapıyor!

Her geçen gün bağış kampanyası ve yardım gecesi yapan, hayali bütçelerle Giresunsporlu taraftarları kandıran, Yeşil Beyazlı kulübü büyük zarara uğratan, transfer yasağı için 60 Milyon TL taahhüt etmesine rağmen yerine getirmeyen, Giresunspor’u sportif ve mali başarısızlığı ile Trendyol 1. Ligin dibine sürükleyen Bay Yamak, şimdi de çıktı Giresunspor’a destek gecesinde siyasetçilere salladı.

TEPKİ BÜYÜK

Yamak, Giresunspor üzerinden yerel seçim öncesi siyasetçileri eleştirerek, camiayı siyasete çekiyor.  İlk olarak Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret eden Yamak, bu ziyaretiyle de tarafını belli etmiş oldu! Giresunspor gecesinde, “Giresunspor’a destek olmayanlara Giresunlular gereken cevabı verecek” diyen Yamak aklı sıra 31 Mart’ı işaret ederek, siyasetçileri tehdit ediyor!

BU AÇIKLAMA İSE SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Taraftarlar, “Peki 1 yılda 2 kez Giresunspor’u küme düşüren yönetime de gereken cevabı verecek mi Giresunlular?, Giresunspor Başkanı AK Parti hükümetinden destek bulamadığı bir aşikar olup MHP Grubu’na da takımı bırakmak istemediği de göz önünde İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’na yanaşması Giresun siyasetinde de desteklediği kişi belli olmuş.” İfadelerini kullandılar.

CENAZE EVİNDE DÜĞÜN OLUR MU?

Öte yandan Giresunspor bulunduğu ligden küme düşerken, Yamak ve yönetiminin kutlama yaparcasına gece düzenlemesi “Cenaze evinde düğün olur mu?” sorusu akıllara getirdi.

Takım düşerken çalgılı, çengili gece yapan Yamak ve yönetimi Giresunspor’u 2. kez küme düşürecek olmalarını mı kutladı? Giresunspor camiası şokta.

ŞENLİKOĞLU VE AK PARTİ KANADINDAN TEPKİ GECİKMEDİ!

Ayrıca Giresunspor gecesi öncesi bir yerlere mesaj verircesine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret ederek, boy boy fotoğraf paylaşan Nahid Yamak’a Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve AK Parti Giresun Milletvekillerinden tepki niteliğinde bir cevap geldi. Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, AK Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas, Ali Temür ve cumhur ittifakı ortağı MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal Giresunspor gecesine katılmadı. Geceye Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti’nin de katılmaması dikkatlerden kaçmadı.”

REKLAM ALANI