Batlama İlçe Yapma ve Yaşatma Derneği Başkanı Cenger seçildi

Batlama İlçe Yapma ve Yaşatma Derneği’nin kongresi yapıldı. Kongreye, Batlama Vadisi’nin ilçe yapılması için ilk imzayı atan Ak Parti Giresun eski Milletvekili Cemal Öztürk, AK Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas, MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal da katıldı.

Batlama İlçe Yapma ve Yaşatma Derneği Başkanı Cenger seçildi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 23.05.2023
121
A+
A-

Milletvekili Elmas, ilçe hedefine varmak için yörenin altyapısını ekonomik ve sosyal olarak büyütmek gerektiğini ifade ederek “Bunun için Batlama Çalışma grubu kurulmalıdır. Giresun Üniversitesi ile bu derneğimiz el ele verip böyle bir Çalışma grubu kurarak diğer yöre ve ilçelere de örnek olmalıdır. Bu bölgede 3 fabrika var. Fabrika ve kooperatif sayısını artırırsak zaten ilçe hedefine doğru gidilir. Önce ekonomiyi geliştirip tüm Giresun’a örnek bir yapı geliştirmek lazım” dedi.

MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal da yörenin evladı olduğunu ifade ederek,

“Şimdi milletvekili seçildik. Bizim Batlama’da elektrik ve yol konularında önemli sorunlarımız var. Firmalar fabrika açmak istiyor ama elektrik altyapımız zayıf olduğu için sorunlar oluşuyor. Ben bu altyapı sorunlarımızı çözmek için uğraşacağım. Diğer milletvekillerimiz de diğer sorunları çözecektir. Batlama bu seçimde 3 milletvekili çıkardı. Bu çok önemli bir olay” diye konuştu. Daha sonra yapılan Kongrede Başkanlığa Hakan Cenger seçildi. Yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Hakan Cenger, Mustafa Başer, Hamit Öveç, Tuba Demir, Aynur Yahşi, E.Kardelen Durmuş, Saim Öksüz, Çetin Akkaya, Şaban Durmuş, Mustafa Cici, Yusuf Küçük.

REKLAM ALANI