Bektaş Yaylasının cazibe merkezi olması için yeni çalışmalar başladı

Giresun’un tarihi yaylalarından Bektaş Yaylası, AK Parti Giresun Milletvekilleri Prof. Dr. Nazım Elmas ve Ali Temür’ün öncülüğünde başlatılan çalışmalarla yeni bir çehre kazanıyor.

Bektaş Yaylasının cazibe merkezi olması için yeni çalışmalar başladı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 04.10.2024
27
A+
A-

Yayla, yapılan hizmetlerle turizmin gözde merkezlerinden biri olma yolunda ilerliyor.
Daha yeşil bir Bektaş için hazırlıklar tamamlandı ve “Millet Ormanı” projesi kapsamında ağaçlandırma çalışmaları başlatılıyor. Giresun Orman Bölge Müdürlüğü’nün öncülüğünde, Konuklu Köyü muhtarlığı ev sahipliğinde 4 Ekim Cuma günü saat 11’de Bektaş Yaylası şenlik alanında gerçekleştirilecek bu çalışmalar, bölgenin doğal güzelliklerini daha da öne çıkarmayı hedefliyor.

FİDAN DAĞITIMI VE AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI
Milletvekilleri Elmas ve Temür, daha yeşil bir Bektaş için hemşerilere fidan dağıtılacağını ve bu fidanların evlerinin civarına dikileceğini ifade etti. Ayrıca, Bektaş’ın uzun zamandır beklenen imar planları DOKAP tarafından 3-4 ay içinde tamamlanacak ve yayla, Giresun’un önemli turizm merkezlerinden biri haline gelecek.

BEKTAŞ YAYLASI TURİZMDE ATAĞA GEÇİYOR
Yapılacak ağaçlandırma çalışmalarının ve hayata geçirilecek imar planlarının bölgeye büyük katkı sağlayacağını belirten milletvekilleri, Bektaş Yaylası’nın turizm yatırımcıları için cazibe merkezi haline geleceğini vurguladılar.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.