Belediyeden, 24 saat ücretsiz cenaze hizmeti

Şehir genelinde vatandaşların acılı günlerinde tüm cenaze hizmetlerini en ince ayrıntısına kadar düşünerek hizmet veren Giresun Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’nün çalışmaları vatandaşlar tarafından takdir toplamaya devam ediyor.

Belediyeden, 24 saat ücretsiz cenaze hizmeti
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.06.2024
15
A+
A-

Giresun Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Karabey Karaman, mezarlık ve cenaze hizmetlerinin ücretsiz olarak gerçekleştiğini bir kez vurguladı.

Cep telefonun 24 saat açık olduğunu belirten Karaman, “Mezarlıklar Müdürlüğü olarak 24 saat görevdeyiz. Amacımız Giresun Belediyesi sınırları içerisinde ikamet eden cenaze sahiplerine 1 kuruş masraf ettirmeden vefat anından defin anına kadar tüm hizmetleri ücretsiz gerçekleştirmektir. Cenazeniz olduğunda görevli arkadaşlara ulaşamadığınızda ya da cenaze hizmetleri ile ilgili her hangi bir şikayetiniz olduğunda, 24 saat açık olan 0533 745 73 61 nolu telefonumu arayabilirsiniz.” dedi.Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından ayrıca, cenazelerde ücretsiz tüm defin işlemlerinin yanı sıra, taziye için çadır, tabure ve içecek hizmetleri de veriliyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.