Ben Anadolu’yum projesi Giresun’da hayat buldu

Gönüllü fotoğraf sanatçıları Hulki Muradi ve İbrahim Şimşek’in önderliğinde, Türkiye’nin çeşitli bölgelerini fotoğraflamak amacıyla düzenlenen “Ben Anadoluyum” projesinin 3. etabı Giresun’da gerçekleştirildi.

Ben Anadolu’yum projesi Giresun’da hayat buldu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.08.2024
26
A+
A-

Giresun’da Giresun Folklor Kültür Sanat Spor Kulübü (GİFSAD) ve Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği (GEZFOD) tarafından misafir edilen sanatçılar, şehrin doğal ve kültürel güzelliklerini ölümsüzleştirdi.

GİRESUN’UN DOĞAL VE KÜLTÜREL ZENGİNLİKLERİ

Hulki Muradi, ulusal ve uluslararası birçok ödül kazanmış fotoğraf sanatçılarıyla birlikte bu projeyi yürüttüklerini belirterek, Türkiye’nin güzelliklerini farklı bakış açılarıyla ölümsüzleştirdiklerini ifade etti. Giresun’da gerçekleştirilen 3. etapta sanatçılar, yağmur, sis, güneş, kara bulutlar, deniz, yaylalar, fındık bahçeleri ve tarihi yapılar gibi pek çok öğeyi fotoğraflama imkanı buldular.

GİFSAD VE GEZFOD’DAN SICAK MİSAFİRLİK

GİFSAD Başkanı Mustafa Öztürk, konuk sanatçılara İmece Halk Oyunları Topluluğu hakkında bilgi vererek, GİFSAD tarafından hazırlanan “Kiraz Çiçekleri Giresun Türküleri” albümünü hediye etti. GEZFOD ekibinden Erhan Aydın, Elif Bora ve Kezban Bektaş ise misafirlere rehberlik yaparak şehrin önemli noktalarını tanıttılar.

SANATÇILAR GİRESUN’DAN ETKİLENDİ

Giresun gezisine katılan sanatçılar, şehrin doğal güzelliklerinden ve halkın sıcak misafirperverliğinden çok etkilendiklerini dile getirdiler. “Giresun hafızalarımızda çok önemli bir yer aldı. Bu Cumhuriyet kentinde kendimizi mutlu hissettik ve Giresun’u tanıtmaktan büyük keyif alacağız,” diyerek şehirden ayrıldılar.

 

 

REKLAM ALANI