Beşirli’nin 4. kitabı yayınlandı

Espiyeli Yazar Zekeriya Beşirli’nin 4.kitabı yayınlandı.

Beşirli’nin 4. kitabı yayınlandı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 16.04.2024
37
A+
A-

“Geri Zekalılar Arasında Hayatta Kalma Rehberi “ adlı kitabı kitapçılar da satılmaya başlandı.

Yazar Zekeriya Beşirli, “Kitabın ilk tanıtımı ve imza gününü Espiye’de gerçekleştireceğiz, bu hayalimdi” dedi.

Beşirli, Kitap da “Anlayışlı, bilgili imajı verir, arkanı döndüğünde öyle şeyler söyler ki, bunların eğlenme şekli budur, ne yani sen eğlenmeyecek misin? Düzgün insanların eğlenmeye hakkı yok mu, hem de bunca geri zekalıya rağmen?

Kitabın giriş kavramı ile başlayalım: “Bazıları size bilgi yüklü eşek olduğunu da, para yüklü eşek olduğunu da gösterecek!” Devam ediyoruz.

Her yerde gözümüze sokulan anında, birden, damdan düşer gibi başarı, mutluluk vaat eden kapital kelimecikler, kavramcıklar sunarak yoluyorlar. Çoğu birbirine benzer insanların hoşuna giden ama sonuç alınamayan çocuk zeka düzeyi öğretiler. Halbuki insanı bilinçlendirmek daha zekice değil mi? İnsanlar şunu görmeli artık: Bilgilendirene değil, eğlendirene olanak sunuluyor.

İnsanımız şunu hiç düşündü mü: “Bunca akıllı söylemlerde bulunuyorlar, yani konuşurken herkes akıllı ama hayatı neden zor?” İnsanların hayatlarını kolaylaştırıcı bilgilerden pek hoşlanmadığı doğrudur. İyi de antideprasan oranına bakınız, fazla değil mi? Halbuki insanların inanç ve düşüncelerinin hayatlarını kolaylaştırması gerekmez mi? konularına yer verildiğini belirtti.

(FİKRET BIYIK)

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.