Bir önemli maç daha!

Çotanaklar’ın bu haftaki rakibi Manisaspor! Yeşil Beyazlılar, rakibi karşısında galibiyeti hedeflese de taraftarlar bu maçı da transfer yasağı açılamadığı için zor diyor!

Bir önemli maç daha!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.02.2024
69
A+
A-

Trendyol 1. Lig ekibi Giresunspor, hafta sonu deplasmanda Manisaspor ile karşı karşıya gelecek.

ALT SIRALARDAN KURTULMALIYIZ!

İki takım arasındaki mücadele, hem lig sıralaması hem de taraftarların merakla beklediği bir karşılaşma olacak.

Giresunspor’un ligdeki rakibi Manisaspor ise orta sıralarda bulunuyor. Ancak her an her takımın herkesi yenebileceği bir ortamda, maç öncesi istatistiklerin fazla anlam ifade etmediğini belirtmek gerek. Manisaspor da bu maçı kazanarak üst sıralara tırmanma hedefinde.

GÜLLER; “HER ANLAMDA HAZIR OLMALIYIZ”

Giresunspor’un şu ana kadar ligde elde ettiği istatistiklere göz attığımızda, başarısız bir durum ortada. Ligin dibine demirleyen Çotanaklar’ın Teknik Direktörü Serhat Güller, “Son aldığımız beraberlik umut verici. Sahada gösterdikleri istek ve mücadele, bize umut veriyor. Ancak bu ligde her maçın zorlu olduğunu bilmeli ve her anlamda hazır olmalıyız” şeklinde konuştu.

Giresunspor-Manisaspor karşılaşması, hem takımların ligdeki durumlarını belirlemede hem de futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşatmada önemli bir rol oynayacak. Futbolseverler, bu mücadeleyi heyecanla beklerken, Giresunspor bu maçı kazanıp alt sıralardan uzaklaşmayı hedefliyor.

REKLAM ALANI