Birinci derecede bir bilinmeyenli denklem

Giresun Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (GESOB) Başkanvekili Ercan Ayhan’ın 24 saat içinde biri videolu Facebook hesabı üzerinden yazılı açıklaması kafaları karıştırdı.

Birinci derecede bir bilinmeyenli denklem
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.03.2024
69
A+
A-

İLK AÇIKLAMADA, ŞENLİKOĞLU’NA VİDEOLU DESTEK

Başkanvekili Ercan Ayhan videolu ilk açıklamasında, “Zübeyde hanım iş yerimize gelerek bizleri mutlu ettiniz bizleri gururlandırdınız ve onurlandırdınız. Belediye başkanımıza bu konuyla ilgili teşekkür ediyorum” ifadelerine yer vererek konuşmasına başladı.

“Buradaki bütün arkadaşlarımızın bildiği gibi ben ak partinin 74 numaralı kurucu üyelerindenim. Ak Parti’nin Duroğlu belediye başkan aday aday oldum, ak Parti Merkez ilçe başkanlığında müracaatımı yaptım” diyen Ercan Ayhan, şunlara yer verdi; “22 yıldır sayın cumhurbaşkanımıza hizmet etmek için bu yolda var oldum. İnşallah Cumhur İttifakının Giresun beş yıllık hizmet oldu bundan sonra da hizmetlerinin devamını temenni ediyorum. Sayın belediye başkanıma başarılar diliyorum. Kendisi zaten benim çok geçmişten tanıdığım kardeşim arkadaşım, mahalle arkadaşımız ve bizim damadımız aynı zamanda. O yüzden başkanıma başarılar diliyorum ve başkanımızı destekliyoruz. Hepinize saygılar sunuyorum sağ olun varolun.”

Ercan Ayhan’ın konuşma metnini izlemek için TIKLAYINIZ

 

İKİNCİ AÇIKLAMADA KÖSE’YE YAZILI DESTEK

Bu açıklamanın ardından Ercan Ayhan’ın sosyal medya hesabından bu defa CHP adayı Fuat Köse’yi ön plana çıkaran ikinci bir açıklama geldi. Yazılı bir metin altına imzalanmış açıklamada Ayhan, esnafların sorunlarına kayıtsız kalan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na esnaflar olarak hiçbir desteklerinin olmayacağını ileri sürdü.

Ayhan, yaptığı açıklamada, seçim çalışmaları kapsamında Şenlikoğlu’nun kendisini ziyaret gelmesinin ardından, bu ziyaretinin sosyal medyada ‘başkana destek’ olarak paylaşılmasının şık olmadığını belirtti.

Şenlikoğlu’nun göreve geldiği günden itibaren esnaf teşkilatına soğuk davrandığını ve sorunlarının çözümüne kayıtsız kaldığını savunan Ayhan, “Göreve geldiği günden beri esnaf teşkilatlarına soğuk davranışları ve teşkilatlarla uyumsuzluğu nedeniyle tüm oda, başkan ve yöneticilerinin ortak imzaları ile seçim sürecinde adaylara esnaf sanatkarlarla daha uyumlu çalışacak Giresun’a çözüm üretecek önerilerimizi karşılıksız bırakan Aytekin Şenlikoğlu’na kesin ve açık hiçbir desteğimiz olamaz ve olmayacaktır” dedi.

Ayhan, “Biz esnaf teşkilatları olarak esnafın taleplerine evet diyen ve bizlere gerekli değeri veren Fuat Köse ile yola yürüyoruz” vurgusu yaptı.

24 SAAT İÇİNDE 2 FARKLI AÇIKLAMA

Kamuoyu Ercan Ayhan’ın Belediye Başkanı ve Ak Parti adayı Aytekin Şenlikoğlu’nun yanında yaptığı videolu açıklamanın hemen sabahında sosyal medya üzerinden bilgisayar çıktısı altına imzalanmış açıklama yayınlaması kafalarda soru işaretleri bıraktı. Ayhan’ın neden videolu düzeltme açıklaması yapmayarak yazılı açıklamayı tercih ettiği acaba bilgisayar korsanları mı devreye girdi sorusunu akıllara getirdi.

REKLAM ALANI