Birinci: Hedefimiz puan ve puanlar

Teknik direktörü Mehmet Birinci, “Hafta boyunca yaptığımız taktik antrenmanlar ve analiz toplantılarımız neticesinde istediğimiz oyunu da sahaya yansıtabilirsek puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyoruz” dedi

Birinci: Hedefimiz puan ve puanlar
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.11.2023
45
A+
A-

Bitexen Giresunspor’un teknik direktörü Mehmet Birinci, Trendyol 1. Lig’de mücadele eden takımının Tuzlaspor maçı öncesinde kulübün internet sitesine yaptığı açıklamalarda, son 2 haftada elde ettikleri 4 puanla çıkış yakaladıklarını belirtti.

Birinci, göreve geldiği günden itibaren takımıyla sıkı bir çalışma programı uyguladığını vurgulayarak, genç ve dinamik bir kadronun avantajlarını öne çıkararak bir yol haritası çizdiklerini ifade etti. Takımın evinde kazanamama sorununu sona erdirdiklerini ve galibiyetle taraftarlarıyla sevinci paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Birinci, Tuzlaspor maçında elde ettikleri çıkışı sürdürmeyi hedeflediklerini belirterek, hafta boyunca yapılan taktik antrenmanlar ve analiz toplantılarıyla istedikleri oyunu sahaya yansıtabilme amacında olduklarını dile getirdi. Giresunspor’un büyük bir taraftar kitlesi olduğunu bilincinde olduklarını söyleyen Birinci, çotanak armasını en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

REKLAM ALANI