Birinci resmen takımın başında!

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’da teknik direktörlük görevine Mehmet Birinci getirildi.

Birinci resmen takımın başında!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.10.2023
79
A+
A-

Mustafa Kaplan ile yollarını zoraki ayıran Giresunspor’da teknik direktörlük görevi için Mehmet Birinci ile anlaşma sağlandı. Yeşil-beyazlılar, Mehmet Birinci ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Giresunspor’umuzda teknik direktörlük görevini üstlenen Mehmet Birinci, yarın deplasmanda oynayacağımız A.E. Şanlıurfaspor karşılaşması öncesi gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Giresunspor Kulübü’nde tekrar görev aldığı için mutlu olduğunu kaydeden Birinci, genç ve dinamik bir kadroya sahip olduklarını söyleyerek ilk sınav olan Şanlıurfaspor maçından puan ya da puanlar alarak dönmek istediklerini aktardı.

Göreve geldikleri ilk gün itibari ile çalışmalara başladıklarını söyleyen Birinci, “Giresunspor Kulübü ile ilk antrenmanımıza çıktık. Biz Çotanak Arma’nın daha iyi yerlerde olabilmesi adına elimizden gelen tüm çaba ve gayretimizi göstereceğiz. Çok çalışacak ve çok isteyeceğiz. Şimdi bizim için önemli olan A.E. Şanlıurfaspor maçına çıkacağız, sadece bu maça odaklanmış durumdayız. İnşallah iyi işler yaparak istediğimiz bir sonuçla şehrimize dönmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI